Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We zijn behulpzaam richting elkaar en vieren onze successen graag samen. Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers. Door de grote hoeveelheid ervaring bij ons personeel is er veel vakkennis in huis, die we graag met jou delen om van jou een nog betere professional te maken. Dit geeft jou, op termijn, diverse doorgroeimogelijkheden naar andere interne functies.

Hoe ziet jouw takenpakket als Zelfstandig Monteur Industriële Automatisering eruit?

Wij zijn bezig om ons team industriële automatisering verder uit te breiden met een Zelfstandig Monteur Industriële Automatisering. De afdeling industriële automatisering bestaat uit 14 medewerkers. Je werkt samen met vakbekwame collega’s. Samen met Jan David, Rik en William installeer jij industriële installaties binnen de procesindustrie en machinebouw. Het gaat hier om projecten van een aantal dagen tot maximaal vijf weken. De meeste projecten zijn in de regio Veenendaal, maar het komt ook wel eens voor dat je voor onze internationale klanten in België en Duitsland werkt, met als uitschieter volgend jaar een project in Polen van een aantal weken. Uiteraard gebeurt dit laatste altijd in overleg met jou, want het moet goed te combineren zijn met jouw privésituatie. Je zorgt ervoor dat de productielijnen en machines voorzien worden van de juiste voedingen, zodat jij ze uiteindelijk in bedrijf kunt stellen. Dit doe je aan de hand van tekeningen en schema’s, die bij ons op kantoor door de hardware engineer is ontworpen. De besturingspanelen, waar jij de bekabeling heen legt, is gebouwd door onze eigen paneelbouwers. Vandaag werk je aan een profileermachine in Veenendaal en morgen werk je aan een machine in de voedingsmiddelenindustrie. Aan het einde van de dag kijk jij met trots en voldoening terug op jouw werkdag.

Wat bieden wij jou?

 • salaris bespreken we graag met jou in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen we met elkaar kijken wat jouw wensen zijn en wat wij jou kunnen bieden met jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • een goed pensioen (PMT);
 • telefoon van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
 • het beste gereedschap en PBM’s;
 • een volledig ingerichte bedrijfsauto;
 • flexibiliteit, waardoor en een goede werk/privé balans ontstaat;
 • de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen op onze kosten;
 • we zijn een familiebedrijf, daarom heerst hier een warme en hechte sfeer;
 • de leukste vrijmibo’s in onze mooie kantine;
 • we trappen de zomer graag af met een gezellige familie BBQ, organiseren jaarlijks een familie uitje naar de Efteling en we gaan 19 en 20 mei 2023 een nachtje weg met alle collega’s en partners (blok je deze datum ook in jouw agenda?);  
 • omdat we jouw ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden we je op termijn ook graag doorgroeimogelijkheden aan;
 • naast alle saucijzenbroodjes en gebakjes die bij ons voorbij komen, stimuleren we ook graag een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat vragen wij van jou?

 • aantoonbare ervaring als Zelfstandig Monteur Industriële Automatisering;
 • flexibiliteit om, in onderling overleg, enkele keren per jaar in de kost te zitten.

En nu?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij aantoonbare ervaring als Zelfstandig Monteur Industriële Automatisering of ben jij toe aan een volgende stap omdat je jezelf graag wilt ontwikkelen binnen de industriële automatisering? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Dit kan heel makkelijk door mij, Marjolein, een WhatsApp te sturen (06-57001286). Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie van ons. Vervolgens plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in met jou, bij ons op kantoor. Dan kun jij meteen zien wie jouw nieuwe collega’s zijn! Drinken we snel een bak koffie met elkaar?

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.