Sluit venster

Apply form

Sluit venster

TechTron Groep Connected lighting Expert 2019!

De TechTron Groep loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen en mocht daar voor een mooie prijs in ontvangst nemen.

Lees verder

Ontmoet Roel, onze nieuwe Software engineer

Roel van Laar is één van de nieuwste aanwinsten binnen de TechTron Groep. Hij vertelt over zijn eerste drie maanden als Software engineer op de afdeling Industriële Automatisering.

Lees verder

De techniek om te verbinden

Studenten die door een opleiding toegang krijgen tot beroepen waarin techniek een rol speelt, krijgen meer inzicht in de beroepspraktijk die volgt na het afstuderen door een stageperiode. TechTron begeleidde stagiair Benjamin op diverse afdelingen.

Lees verder

Bekijk film (1:22)

Ben jij mens genoeg?

Om de uitdagingen van onze klanten te begrijpen? Dan is een baan als Software engineer industriële automatisering iets voor jou! Herwin vertelt wat zijn werk uitdagend en veelzijdig maakt.

Race je toekomst tegemoet

Heb jij net je technische studie afgerond? Solliciteer op een startersplek bij TechTron. Word je aangenomen? Dan maak je een vliegende start!

Lees verder

De overstap naar een innovatief elektrotechnisch bedrijf

Bij TechTron bieden we de techniek om te groeien en investeren we in de kennis van onze medewerkers. Gevoel voor techniek is belangrijk, maar de klik met de potentiële medewerker staat bovenaan.

Lees verder
Stel je vraag via WhatsApp