Sluit venster

Apply form

Sluit venster

Einde dag sessies

In het kader van kennisverbreding organiseert TechTron regelmatig einde dag sessies voor haar medewerkers. Een einde dag sessie is niet alleen informatief, maar is juist bedoeld om gericht ondersteuning te bieden en antwoorden te geven op vaktechnische vragen over trends en technieken waar we nu óf in de toekomst mee te maken krijgen.

Kennis sessie

We spannen ons in om een voorloper te zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Veel technische kennis van deze vernieuwingen hebben we al in huis. Onze technisch specialist praat de medewerkers graag bij zodat zij samen met onze klanten actief bijdragen aan hun toekomstplannen.

Toolbox meetings

Samen zijn we verantwoordelijk voor onze veiligheid. Niet alleen het werken met veilige en goedgekeurde middelen, maar veilig gedrag is net zo belangrijk. De Toolbox meeting zet medewerkers aan tot nadenken over het veilig handelen tijdens het uitoefenen van hun dagelijkse werkzaamheden. Het doel van een Toolbox meeting is aandacht te krijgen voor veiligheid en het belang van veiligheid te onderstrepen. 

Stel je vraag via WhatsApp