Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We zijn behulpzaam richting elkaar en vieren onze successen graag samen. Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers. Door de grote hoeveelheid ervaring bij ons personeel is er veel vakkennis in huis, die we graag met jou delen om van jou een nog betere professional te maken. Dit geeft jou, op termijn, diverse doorgroeimogelijkheden naar andere interne functies.

Hoe ziet jouw werkdag als BIM Engineer E eruit?

Rond 07.45 uur starten de meeste collega’s bij ons op kantoor, maar door onze flexibele werktijden heb je wat meer ruimte om wat eerder of wat later te beginnen. Je zit op kantoor bij de projectleiders Arend, Gert en Maurits en bij de werkvoorbereiders Rinie, Marcel en Sjaak. Voor hen teken jij samen met onze tekenaar Patrick. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrotechnische projecten in de utiliteit en industrie. Vanwege uitbreiding van onze tekenafdeling zijn we op zoek naar een BIM Engineer E. Aan jou de taak om de projecten volgens de verkregen opdracht te tekenen in Autocad, zowel 2D als 3D (BIM). Bij ons is vooral kennis aanwezig op het gebied van 2D. We hebben de wens dat jij ons verder kunt brengen op het gebied van 3D (BIM) en jij de kartrekker bent van de tekenafdeling. Het is van belang dat jij efficiënt meedenkt en tekent, zodat het voor onze monteurs goed uit te voeren is. Soms gaat het om een kleine uitbreiding en is de tekening zo klaar, maar meestal gaat het om grote uitdagende projecten. Denk hierbij aan verlichting, krachtinstallaties, KNX-Dali, CCTV,  brandmeldinstallaties en toegangscontrolesystemen. De tekening stuur je op ter controle. Er komen vaak wijzigingen uit en hier denk jij zelf ook actief in mee. Als de tekening definitief is, kan de werkvoorbereiding de onderdelen gaan bestellen en kan het project van start.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • salaris tussen € 3000,- en € 3500,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • een goed pensioen (PMT);
 • je werkt mee aan uitdagende elektrotechnische projecten bij klanten zoals; Sportservice Veenendaal, SanoRice, Codi International en Hardeman;
 • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten;
 • we zijn een familiebedrijf, daarom heerst er bij ons een warme en hechte sfeer;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • we trappen de zomer graag af met een gezellige familie BBQ, organiseren jaarlijks een familie uitje naar de Efteling en we gaan 19 en 20 mei 2023 een nachtje weg met alle collega’s en partners (blok je deze datum ook in jouw agenda?);
 • naast alle saucijzenbroodjes en gebakjes die bij ons voorbij komen, stimuleren we ook graag een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat verwachten wij van jou?

 • minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring als BIM Engineer/elektrotechnisch tekenaar/engineer E;
 • je bent beschikbaar tussen de 24 uur en de 40 uur per week;
 • omdat jij eindverantwoordelijke bent voor de tekenafdeling, verwachten we van jou initiatief

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij ervaring als BIM Engineer E en vind je het leuk om mee te denken met het realiseren van uitdagende projecten? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op de functie BIM Engineer E. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton of contact opnemen met Marjolein van Ginkel (06-57001286). Binnen twee werkdagen krijg jij een reactie van ons. Hierna volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op de zaak, zodat jij meteen kunt zien wie jouw toekomstige werkgever is en wie jouw naaste collega’s zijn. Drinken we snel een bak koffie met elkaar?

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.