Ben jij mens genoeg? Om je verder te ontwikkelen bij een vooruitstrevende, innovatieve club?

Dan is een van onze stageplekken iets voor jou. Wij zoeken techneuten die een zo goed mogelijke kennis en ervaring op willen doen in de techniek. TechTron biedt uitdagende stageplekken met goede leer- en begeleidingsmogelijkheden. Zowel binnen de elektrotechniek als de industriële automatisering en aandrijftechniek.

Je werkt bij ons altijd met de nieuwste techniek en beste tools. Onze stages en opdrachten zijn uitdagend en altijd actueel. Wij hebben de ervaring dat gemotiveerde MBO’ers (niveau 4) en HBO'ers die een oprechte interesse hebben in het vak, uiteindelijk erg goed bevallen. We maken dan ook graag kennis met jou als onze branche, ons bedrijf of onze werkzaamheden jou aanspreekt.

Wat verwachten we van jou?

Reageren is simpel. maar we vragen ook iets om de kwaliteit van de begeleiding te waarborgen. We maken daarom gebruik van een toetredingsdrempel. Je moet minimaal voldoen aan twee van de onderstaande punten:

 • Je wilt kennismaken met de industriële automatisering, elektrotechniek of aandrijftechniek
 • Je volgt succesvol een technische, MBO (niveau 4) of HBO opleiding
 • Je weet wat je wilt doen tijdens je stageopdracht en staat open voor suggesties
 • Je woont in een straal van 30 kilometer of 20 minuten van Veenendaal

Wat krijg je van ons voor al dat werken en leren?

Wij begrijpen als geen ander dat je naast werken en leren ook een eigen leven hebt. Onze missie is niet voor niets “Eerst mensen dan techniek”.  

 • veel vrijheid binnen jouw stage om de opdrachten op jouw manier te doen;
 • een goede vergoeding;
 • grote kans op een vervolg en om vanuit een afstudeeropdracht op andere functies binnen organisatie in te stromen;
 • vrijmibo ( nu even niet, maar na de coronacrisis weer);
 • No nonsens en open cultuur;
 • werken binnen een bedrijf van 60 professionals die er allemaal 100% voor gaan! 
 • een goede werksfeer, veel voor elkaar over hebben, saamhorigheid en klantgericht werken is bij ons een garantie.

Wie is TechTron?

Een geweldige werkgever met een fijne werksfeer en een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn een stabiele werkgever. En dat zijn geen loze woorden. Wij slaan ons door crisistijden heen en hebben loyale klanten. Onze klanten kunnen op ons rekenen en de meeste collega’s werken hier gemiddeld 20 jaar. Maar we zijn niet saai, we gaan met onze tijd mee, zijn proactief en super hightech met de nieuwste technieken. Als je hier eenmaal een dag aan het werk bent,  heb je het gevoel "bij die club wil ik horen".

Disclaimer

TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.