Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We zijn behulpzaam richting elkaar en vieren onze successen graag samen. Ons motto is “eerst mensen, dan techniek”. Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers.

Hoe ziet jouw werkdag als Laadpaalmonteur eruit?

Bij TechTron zijn we al jaren actief op het gebied van laadpalen. De komende jaren zijn er nog vele duizenden laadpalen nodig om de nieuwste techniek in automobielland van energie te voorzien. Dit is het moment voor ons om er echt elke dag mee bezig te zijn. Daar hebben wij jou voor nodig! Jij gaat samen met je vaste maatje op pad om Midden-Nederland te voorzien van laadpalen. Het graven van een sleuf om de kabel in te leggen? Daar draai jij je hand niet voor om. Bij de klant start je met de werkzaamheden; je past de verdeelkast aan, zorgt ervoor dat de kabel door de muur, kruipruimte of door de grond wordt gelegd en sluit deze vervolgens aan op de laadpaal. Omdat je ruime ervaring hebt in ons vak, zie je in een oogopslag wat er moet gebeuren en ga je lekker aan de slag. Na het aansluiten van de laadpaal, neem je de laptop ter hand en configureer je de laadpaal naar de wens van de klant. Vanuit kantoor word je voorzien van de juiste informatie om het werk soepel uit te kunnen voeren. Als Laadpaalmonteur kom je te werken in een hecht team van Technisch Beheer en Service. Als je bij ons komt werken, kom je elk dag opgeladen op je werk en ga je vol energie weer naar huis!

Wat mag jij van ons verwachten?

 • het salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, daar komen we wel uit;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • een goed pensioen (PMT);
 • samen met jouw collega rijd je rond in de elektrische Volkswagen ID. Buzz;
 • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • we bieden jou de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten;
 • we zijn een familiebedrijf, daarom heerst er bij ons een warme en hechte sfeer;
 • de gezelligste vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • we trappen de zomer graag af met een gezellige familie BBQ, organiseren jaarlijks een familie uitje naar bijvoorbeeld de Efteling en daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten;
 • omdat we jouw ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden we je op termijn ook graag doorgroeimogelijkheden aan;
 • naast alle saucijzenbroodjes en gebakjes die bij ons voorbij komen, stimuleren we ook graag een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat verwachten wij van jou?

 • ervaring als elektromonteur.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij aantoonbare ervaring als elektromonteur en vind je het leuk om een stap te maken naar Laadpaalmonteur? Tot slot, spreekt ons familiebedrijf TechTron jou aan? Dan nodig ik je hierbij van harte uit om te solliciteren. Dit kan door mij, Marjolein, bijvoorbeeld een WhatsApp te sturen (06-57001286). Ik geef je uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie. Hierna volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Dan laat ik jou meteen uitgebreid zien wat TechTron te bieden heeft en wie jouw toekomstige collega’s zijn.