Laadpaalmonteur

Op zoek naar een boeiende carrière als Laadpaalmonteur? Als jij graag een actieve rol wilt spelen in de verduurzaming van Midden-Nederland en tegelijkertijd deel wilt uitmaken van een (h)echt familiebedrijf, dan is deze kans iets voor jou!

Cruciale rol voor verduurzaming

Als Laadpaalmonteur krijg je de kans om een directe bijdrage te leveren aan de verduurzaming van onze regio. Je zorgt ervoor dat nieuwe laadpalen worden geïnstalleerd. Dit begint met eventuele lichte graafwerkzaamheden, waarna je de installatie verzorgd door kabels te plaatsen, verdeelkasten aan te passen en de laadpalen aan te sluiten. Dankzij jouw expertise en ervaring weet je precies hoe je dit moet aanpakken. Als alles is aangesloten pak je een laptop erbij en configureer je de laadpaal volgens de wensen van de klant. Daarnaast test je de laadpaal om ervoor te zorgen dat deze perfect werkt voordat je deze aan onze klanten overdraagt.

Om de werkzaamheden soepel te laten verlopen, voorzien we je vanuit ons kantoor van alle benodigde informatie. In deze rol maak je deel uit van een hecht serviceteam, waar collega’s elkaar ondersteunen en samenwerken om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn. Dankzij jouw servicegerichtheid kunnen we je zelfs af en toe vragen om mogelijke storingen aan besturingskasten op te lossen. Jij bent hierbij degene die problemen opspoort, diagnoses stelt, reparaties verricht en testen uitvoert om ervoor te zorgen dat alles weer vlekkeloos werkt. Deze werkzaamheden zorgen voor een grote variatie in je werk en dat betekent dat geen enkele dag hetzelfde is!

Professioneel en warm bad

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. Bij ons vind je een informele en vriendelijke sfeer waarbij wij veel waarde hechten aan onze collega’s. Ons motto is dan ook “eerst mensen, dan techniek”. Samen met 65 enthousiaste en vakbekwame collega’s maak je onderdeel uit van een professionele, loyale en platte organisatie, waar we ook oog hebben voor de nodige gezelligheid. Bij ons voel je je snel thuis, mede dankzij de persoonlijke aandacht die zowel de directeuren als alle collega’s geven.

Om ons loyale klantenbestand goed te bedienen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek, vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. We bieden je de vrijheid om fouten te maken en hiervan te leren. Bovendien denken we graag mee in jouw ontwikkeling en zijn we altijd dienstbaar richting onze mooie mix van jong talent en ervaren collega’s.

Naast een professionele en prettige werkomgeving vind je bij ons:

 • Een brutosalaris tussen €2.500 en €3.250 per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • een goed pensioen (PMT);
 • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten;
 • de gezelligste vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • leuke evenementen, zoals een gezellige familie BBQ, een jaarlijks familie uitje naar bijvoorbeeld de Efteling en nog veel meer leuke activiteiten;
 • stimulering van een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van de functie bezit je:

 • een relevante afgeronde MBO (niveau 2) opleiding, zoals elektrotechniek of mechatronica;
 • aantoonbare ervaring als Laadpaalmonteur, Field Service Engineer of Elektromonteur;
 • de drive om de klus samen met je collega’s te klaren en elkaar te helpen;
 • oplossend vermogen om klanten adequaat te helpen;
 • een positieve en flexibele houding in je werk;
 • nauwkeurigheid in je werk en kun je goed overzicht houden op de werkzaamheden;

Solliciteren

Wil jij graag als Laadpaalmonteur aan de slag binnen een familiebedrijf? Solliciteer dan nu! Wil je toch eerst meer weten over de functie of TechTron, bel/whatsapp mij (Marjolein van Ginkel) dan via 06-57001286 of mail naar m.vanginkel@techtron.nl. Ik geef je uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie. Bij interesse drinken we vervolgens een kop koffie bij ons op kantoor. Dan laat ik jou meteen uitgebreid zien wat TechTron te bieden heeft, wie jouw toekomstige collega’s zijn en uiteraard krijg je ook jouw werkplek te zien.