Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We doen alles in goede harmonie en zijn erg behulpzaam richting elkaar. Dit stralen wij niet alleen intern uit, maar ook richting onze klanten. We werken samen met mooie toonaangevende bedrijven in de regio Veenendaal.

Bij TechTron vinden we “onze mensen” erg belangrijk. Niet voor niets is ons motto “eerst mensen, dan techniek”. We hebben oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. Bij ons werkt een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers. Door de grote hoeveelheid ervaring bij ons personeel is er veel vakkennis in huis. Dit geeft jou, op termijn, weer diverse doorgroeimogelijkheden naar andere interne functies (mocht je dit ambiëren).

Hoe ziet jouw werkdag als Inspecteur Elektrotechniek eruit?

Jouw werkdag begint om 07.45 uur. De ene keer start je op kantoor, de volgende keer begin je direct bij de klant op locatie. Je komt te werken in het team Technisch Service en Beheer, onder leiding van Bjorn. Samen met Raymond ben jij verantwoordelijk voor de technische inspecties bij onze klanten in de regio Midden Nederland. Op dit moment zijn we SCIOS scope 8 en 10 gecertificeerd. Op zeer korte termijn wordt scope 12 hier ook aan toegevoegd. Je beheert jouw eigen agenda en bezoekt vaak één klant per dag voor de inspecties aan gebouw gebonden installaties en machines. Je rapporteert je ondervindingen en onderneemt hier actie op. Elke werkdag en inspectie is weer een grote uitdaging voor je. Om 16.45 uur sluit jij jouw werkdag af.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • salaris bespreken we graag met jou in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen we met elkaar kijken wat jouw wensen zijn en wat wij jou kunnen bieden met jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao klein metaal;
 • een auto van de zaak die je ook privé mag rijden;
 • een goed pensioen (PMT);
 • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • we zijn een familiebedrijf, daarom heerst hier een warme en hechte sfeer. We hebben veel voor elkaar over;
 • de gezelligste vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • we trappen de zomer graag af met een gezellige familie BBQ, organiseren jaarlijks een gezinsuitje, vieren Sinterklaas en Kerst en als kers op de taart gaan we eens per vier jaar een weekendje weg met alle collega’s en aanhang;
 • je mag op onze kosten de SCIOS scope 8, 10 en 12 cursussen volgen, als je deze (nog) niet hebt;
 • omdat we jouw ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden we je op lange termijn ook graag doorgroeimogelijkheden aan;
 • naast alle saucijzenbroodjes en gebakjes die bij ons voorbij komen, stimuleren we ook graag een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat verwachten we van jou?

 • je hebt aantoonbare werkervaring Inspecteur Elektrotechniek/Service Monteur Elektrotechniek;
 • ervaring met NEN 3140/NEN 1010 en de bereidheid om cursussen te volgen voor SCIOS scope 8, 10 en 12 (indien je deze nog niet hebt).

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij aantoonbare ervaring als Inspecteur Elektrotechniek/Service Monteur Elektrotechniek. Ben jij, samen met jouw directe collega Raymond, de specialist op het gebied van Scope inspecties? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton of contact opnemen met Marjolein van Ginkel (06-57001286). Uiterlijk binnen twee werkdagen geven we jou een reactie op jouw sollicitatie. Hierna volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, zodat jij meteen kunt zien wie jouw toekomstige werkgever is en wie jouw naaste collega’s zijn. Werkplezier staat bij ons immers hoog in het vaandel.

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.