Vind je het leuk om mee te werken aan elektrotechnische projecten in de industrie, utiliteit, zorg en onderwijs? Heb jij een afgeronde opleiding elektrotechniek en/of aantoonbare ervaring? Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van ons hechte familiebedrijf? Lees dan snel verder!

Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We doen alles in goede harmonie en zijn erg behulpzaam richting elkaar. Dit stralen wij niet alleen intern uit, maar ook richting onze klanten. We werken samen met mooie toonaangevende bedrijven in de regio Veenendaal. TechTron bestaat uit een aantal technische pijlers; elektrotechniek, automatiseringstechniek en aandrijftechniek/MRO. Hiermee ontzorgen we onze klanten volledig.

Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom ook oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers. Door de grote hoeveelheid ervaring bij ons personeel is er veel vakkennis in huis, die we graag met jou delen om van jou een nog betere professional te maken. Dit geeft jou, op termijn, weer diverse doorgroeimogelijkheden naar andere interne functies.

Hoe ziet jouw werkdag als Elektromonteur eruit?

Jouw werkdag begint tussen 07.00 uur en 07.45 uur, afhankelijk van het project. Je rijdt samen met jouw “werkmaat” naar het project. Ongeveer 80% van onze projecten bevinden zich in een straal van 20 kilometer vanaf ons pand. Je bent dus bijna altijd in de buurt aan de slag. Komende weken ben jij bezig met de afronding van een groot project in De Klomp. Hier is een grote fabriek in aanbouw en deze voorzie jij samen met een aantal collega’s van de nodige elektrotechnische installaties. Denk aan verlichting, KNX installaties, toegangscontrolesystemen, verdeelinrichtingen en voedingen voor de apparatuur. Als dit project in maart afgerond is, staat de volgende klus voor een aantal weken alweer voor je klaar in Veenendaal. De projecten waar jij aan meewerkt zijn eigenlijk altijd klussen voor maximaal vier weken. Als je het leuk vindt om op grotere projecten mee te werken, is dit ook bespreekbaar. We waarderen het als je proactief meedenkt met eventuele verbeteringen. Uiteraard zorg je er ook voor dat projectgegevens zorgvuldig geadministreerd worden.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • salaris bespreken we graag met jou in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen we met elkaar kijken wat jouw wensen zijn en wat wij jou kunnen bieden met jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao klein metaal;
 • het beste gereedschap en PBM’s;
 • een goed pensioen (PMT);
 • je werkt mee aan uitdagende elektrotechnische projecten bij klanten zoals; Sportservice Veenendaal, SanoRice, Codi International, Hardeman en Tsubaki Nakashima;
 • we bieden jou flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • op onze kosten mag je vak gerelateerde cursussen volgen;
 • omdat we een familiebedrijf zijn, heerst er bij ons een warme en hechte werksfeer. We hebben veel voor elkaar over;
 • de gezelligste vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • we vieren de zomer graag met een gezellige BBQ, organiseren jaarlijks een leuk kinderuitje, Sinterklaas, een gezellige kerstborrel en eens per vier jaar gaan we een nachtje weg met elkaar;
 • doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld leidinggevend monteur (met daarbij behorende bedrijfsauto) of op termijn zelfs naar werkvoorbereider;
 • dagelijks staat er fruit voor je dat je gratis kunt pakken.

Wat verwachten wij van jou?

 • een afgeronde opleiding elektrotechniek en/of aantoonbare ervaring als elektromonteur;
 • bij voorkeur heb je jouw B-rijbewijs;
 • je voelt je helemaal thuis bij het TechTron DNA (https://www.techtron.nl/over-techtron).

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij aantoonbare ervaring als elektromonteur en/of heb jij een afgeronde opleiding als elektromonteur? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op de functie Elektromonteur. Je kunt jouw interesse kenbaar maken door mij, Marjolein, bijvoorbeeld een WhatsApp te sturen of te bellen (06-57001286). Uiterlijk binnen twee werkdagen krijg je een reactie van mij. Vervolgens plan ik graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met jou in bij ons op de zaak. Op deze manier maak jij kennis met ons als werkgever en laat ik jou graag zien wij jouw toekomstige collega’s zijn.

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.