Elektromonteur

Ben jij op zoek naar een baan als Elektromonteur dicht bij huis? Dan is de functie als Elektromonteur bij Techtron in Veenendaal iets voor jou! Hier word je onderdeel van ons (h)echte familiebedrijf en werk je aan uitdagende klussen met collega’s die elkaar graag helpen.

Wat ga je doen?

Als Elektromonteur ben je betrokken bij zowel korte als langdurige projecten, die voornamelijk plaatsvinden in de regio Veenendaal. Dit zijn elektrotechnische projecten binnen de utiliteitsbouw/industrie bij klanten zoals: SanoRice, Codi International, Hardeman en de Gemeente Veenendaal. Hierbij werk je samen met fijne collega’s die elkaar graag helpen. De projecten voorzie jij van A tot Z van elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan de gebouw gebonden installaties: verlichting, toegangscontrolesystemen, brandmeldinstallaties, verdeelinrichtingen en de benodigde voedingen.

Vanuit de rol als Elektromonteur kun je op termijn doorgroeien naar de rol als Leidinggevend Monteur. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering op de bouw en schakel je met werkvoorbereiding om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor (neven)aannemers op locatie. Uiteraard zorg jij er aan het einde van de dag voor dat de projectgegevens zorgvuldig worden geadministreerd.

Professioneel en warm bad

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. Bij ons vind je een informele en vriendelijke sfeer waarbij wij veel waarde hechten aan onze collega’s. Ons motto is dan ook “eerst mensen, dan techniek”. Samen met 65 enthousiaste en vakbekwame collega’s maak je onderdeel uit van een professionele, loyale en platte organisatie, waar we ook oog hebben voor de nodige gezelligheid. Bij ons voel je je snel thuis, mede dankzij de persoonlijke aandacht die zowel de directeuren als alle collega’s geven.

Om ons loyale klantenbestand goed te bedienen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek, vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. We bieden je de vrijheid om fouten te maken en hiervan te leren. Bovendien denken we graag mee in jouw ontwikkeling en zijn we altijd dienstbaar richting onze mooie mix van jong talent en ervaren collega’s.

Naast een professionele en prettige werkomgeving vind je bij ons:

 • Een brutosalaris tussen € 2.500,- en € 3.250,- per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • Een volledig ingerichte Volkswagen Caddy met het beste gereedschap waarmee je op pad kunt;
 • een goed pensioen (PMT);
 • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
 • de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten;
 • leuke evenementen, zoals een gezellige familie BBQ, een jaarlijks familie uitje naar bijvoorbeeld de Efteling en nog veel meer leuke activiteiten;
 • stimulering van een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van de functie bezit je:

 • een afgeronde MBO (niveau 3) opleiding in de richting van elektrotechniek;
 • aantoonbare ervaring als (zelfstandig) elektromonteur;
 • de drive om klussen samen met je collega’s te klaren en elkaar te helpen;
 • een positieve, leergierige en flexibele houding in je werk;
 • nauwkeurigheid in je werk en kun je goed overzicht houden over de werkzaamheden;

Solliciteren

Ben jij enthousiast over de rol als Elektromonteur en wil jij graag aan de slag binnen een gedreven team? Solliciteer dan nu! Wil je toch eerst meer weten over de functie of TechTron, bel/whatsapp mij (Marjolein van Ginkel) dan via 06-57001286 of mail naar m.vanginkel@techtron.nl. Ik geef je uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie. Bij interesse drinken we vervolgens een kop koffie bij ons op kantoor. Dan laat ik jou meteen uitgebreid zien wat TechTron te bieden heeft, wie jouw toekomstige collega’s zijn en uiteraard krijg je ook jouw werkplek te zien.  

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.