Senior Calculator Industriële Automatisering

Ben jij gepassioneerd over industriële automatisering en werk jij graag binnen een hecht en loyaal familiebedrijf in Veenendaal? Solliciteer dan nu als Senior Calculator Industriële Automatisering!

Calculaties realiseren

Als Senior Calculator Industriële Automatisering speel je een cruciale rol in het omzetten van klantaanvragen uit de procesindustrie, food en machinebouw naar accurate kostencalculaties. Je duikt diep in de behoeften van de klant en kan passende calculaties opstellen voor het bouwen van verdeelinrichtingen, besturingssystemen en oplossingen voor industriële automatisering. Hierbij kun je steunen op de input van je collega’s van hard- en software engineering.

Naast je vaardigheid met cijfers, heb je ook ruimschootse ervaring in het creëren van realistische tijdsschema’s en het slim inschatten van het benodigde aantal uren om onze projecten vlekkeloos te laten verlopen. Je bent echt een expert in wat je doet en schakelt makkelijk met collega’s, klanten en leveranciers. Hiermee vorm je een cruciale schakel voor onze projecten!

Professioneel en warm bad

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. Bij ons vind je een informele en vriendelijke sfeer waarbij wij veel waarde hechten aan onze collega’s. Ons motto is dan ook “eerst mensen, dan techniek”. Samen met 65 enthousiaste en vakbekwame collega’s maak je onderdeel uit van een professionele, loyale en platte organisatie, waar we ook oog hebben voor de nodige gezelligheid. Bij ons voel je je snel thuis, mede dankzij de persoonlijke aandacht die onze collega’s geven.

Om ons loyale klantenbestand goed te bedienen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek, vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk. We bieden je de vrijheid om fouten te maken en hiervan te leren. Bovendien denken we graag mee in jouw ontwikkeling en zijn we altijd dienstbaar richting onze mooie mix van jong talent en ervaren collega’s.

  • een brutosalaris tussen € 2.900,-  en € 4.665,- per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
  • een goed pensioen (PMT);
  • flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat;
  • de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten.

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van dit goed gevulde takenpakket bezit je:

  • een relevante afgeronde MBO (niveau 4) of HBO-opleiding
  • 3 tot 5 jaar werkervaring binnen de industriële automatisering, bijvoorbeeld als calculator, werkvoorbereider of engineer.
  • sterke communicatieve vaardigheden en kun je effectief schakelen met collega’s, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden;
  • sterk probleemoplossend vermogen en de doortastendheid om prioriteiten te stellen.

Solliciteren?

Leuk! Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Wil je toch eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Guus Regelink via 0683047714 of via g.regelink@techtron.nl

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.