Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We doen alles in goede harmonie en zijn erg behulpzaam richting elkaar. Dit stralen wij niet alleen intern uit, maar ook richting onze klanten. We werken samen met mooie toonaangevende bedrijven in de regio Veenendaal. Techtron bestaat uit een aantal technische business units; elektrotechniek, automatiseringstechniek en aandrijftechniek/MRO. Hiermee ontzorgen we onze klanten volledig.

Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom ook oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers. We vieren dan ook met regelmaat dat we weer een jubilaris hebben. Door de grote hoeveelheid ervaring bij ons personeel is er een hoop vakkennis in huis, die we graag met jou delen om van jou een nog betere professional te maken. Dit geeft jou, op termijn, diverse doorgroeimogelijkheden naar andere interne functies.

Hoe ziet jouw werkdag als Mechanisch Monteur Aandrijftechniek eruit?

Om 07.45 uur begint jouw werkdag. Je komt in het team van André te werken, samen met Piet, Sander en Jannes. Samen met hen werk je in een niche. Aan jou de taak om samen met hen elektromotoren te reviseren, wikkelen en te onderhouden. Dit doe je voornamelijk vanuit de werkplaats in Veenendaal, maar het komt ook wel eens voor dat je naar een klant toe moet. Deze elektromotoren worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen bijvoorbeeld lopende banden, ventilatoren, hamermolens en persen. Nieuwe motoren zijn vaak heel lastig of zelfs niet te verkrijgen of er zit een enorme lange levertijd op. Het werk is erg specialistisch en bestaat voor 75% uit mechanische werkzaamheden. Daarnaast komt een stukje elektra kijken. Naast dit specialistische werk keur je ook het gereedschap van de monteurs en zorg je dat het tip top op orde is. Jouw collega’s van de planning geven aan welk gereedschap er nodig is voor de klussen van de monteurs en aan jou de taak om dit uit te geven. Op de vrije dag van Piet (afdelingshoofd) neem jij zijn taken over. Dit houdt in dat jij het aanspreekpunt bent en dat jij de aansturing voor jouw rekening neemt. Op de lange termijn ga jij deze functie volledig overnemen. Je ziet toe op kwaliteit en voortgang, maar denkt ook mee met de complexiteit van de werkzaamheden aan de elektromotoren. Jouw werkdagen vliegen voorbij en rond 16.45 uur is het tijd om af te gaan sluiten. 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • een marktconform salaris volgens de cao klein metaal;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen;
 • een goed pensioen;
 • we bieden jou flexibiliteit, waardoor er een goede werk/privé balans ontstaat; 
 • omdat we een familiebedrijf zijn, heerst er bij ons een warme en hechte werksfeer. We hebben veel voor elkaar over;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • de gezelligste vrijdagmiddagborrels in onze mooie kantine;
 • we vieren de zomer graag met een gezellige BBQ, organiseren jaarlijks een leuk kinderuitje, Sinterklaas, een gezellige kerstborrel en eens per vier jaar gaan we een nachtje weg met elkaar;
 • dagelijks staat er fruit voor je dat je gratis kunt pakken.

Wat verwachten wij van jou?

 • omdat we in een niche werken, is het belangrijk dat je ruime werkervaring hebt als mechanisch monteur/monteur WTB en geen uitdaging voor jou te groot is;
 • omdat je langzaamaan gaat groeien naar een leidinggevende rol, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en in staat bent om een team aan te sturen; 
 • je voelt je helemaal thuis bij het TechTron DNA (https://www.techtron.nl/over-techtron).

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, heb jij leidinggevende capaciteiten en heb jij ruime ervaring als mechanisch monteur/monteur WTB? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op de functie Mechanisch Monteur Aandrijftechniek. Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton of contact opnemen met Marjolein van Ginkel (06-57001286). Binnen een werkdag geef ik jou een reactie op jouw sollicitatie. Hierna volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, zodat jij meteen kunt zien waar jouw toekomstige werkplek is en wie jouw collega’s zijn. 

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel - Verwoert worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.