Over TechTron Groep

Welkom bij de TechTron Groep. Al ruim 60 jaar ontzorgen wij een ruim en loyaal klantenbestand op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek en aandrijftechniek. Dit doen wij met 65 enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Wij zijn een (h)echt familiebedrijf en dit merk je ook in onze cultuur. We zijn behulpzaam richting elkaar en vieren onze successen graag samen. Ons motto is “eerst mensen, dan techniek”. Bij TechTron vinden we onze mensen erg belangrijk. We hebben daarom oog voor ieders ontwikkeling en gaan daar graag over in gesprek. We hebben een mooie mix van jong talent en ervaren medewerkers.

Hoe ziet jouw functie als Field Service Engineer eruit?

Je werkt voor de afdeling Industriële Automatisering onder leiding van Gulio. Samen met een enthousiast team houdt hij deze afdeling momenteel draaiende. In jouw functie als Field Service Engineer richt je jezelf op de industrie met de daarbij horende industriële automatisering. Je komt bij allerlei uiteenlopende bedrijven in de regio Veenendaal terecht. Denk hierbij aan klanten in de machinebouw, metaalbewerking, food of procesindustrie. Wanneer er een storing wordt gemeld in een proces of aan de machine, komt deze melding, via de service coördinator bij jou terecht. Vervolgens neem jij contact op met de klant om te inventariseren wat de vervolgstappen moeten worden. Oplossingsgericht en vooruitstrevend denken vinden wij erg belangrijk. Wij geven jou daarom de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis op te halen bij jouw collega’s op kantoor, die veel kennis en ervaring hebben van software- en hardware engineering. We willen namelijk niet steeds dezelfde brandjes blussen. Als Field Service Engineer weet je soms niet waar jouw werkdag begint en ook niet waar die eindigt. We kunnen je wel garanderen dat er veel uitdaging en diversiteit in jouw functie zit.

Wat bieden wij jou?

 • salaris tussen € 3700,- en € 4200,- bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • een auto (cataloguswaarde € 30.000,-) van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
 • telefoon en tablet van de zaak die je ook privé mag gebruiken;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen volgens de cao Metaal en Techniek (Technisch Installatiebedrijf);
 • een goed pensioen (PMT);
 • het beste gereedschap en PBM’s;
 • flexibiliteit, waardoor en een goede werk/privé balans ontstaat;
 • de mogelijkheid om vak gerelateerde cursussen te volgen op onze kosten;
 • we zijn een familiebedrijf, daarom heerst hier een warme en hechte sfeer;
 • de leukste vrijmibo’s in onze mooie kantine;
 • we trappen de zomer graag af met een gezellige familie BBQ, organiseren jaarlijks een familie uitje naar de Efteling en daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten;
 • omdat we jouw ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden we je op termijn ook graag doorgroeimogelijkheden aan;
 • naast alle saucijzenbroodjes en gebakjes die bij ons voorbij komen, stimuleren we ook graag een gezonde leefstijl! Je kunt op onze kosten sporten en er staat dagelijks vers fruit voor je klaar.

Wat vragen wij van jou?

 • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis en kunde op het gebied van TIA Portal en PLC (Siemens S7);
 • je hebt voldoende kennis van hardware en software.

En nu?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Heb jij de eerste meters gemaakt als Field Service Engineer in een soortgelijke functie? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Dit kan heel makkelijk door mij, Marjolein, bijvoorbeeld een WhatsApp te sturen (06-57001286). Je krijgt uiterlijk binnen twee werkdagen een reactie van mij. Vervolgens plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in, bij ons op kantoor. Dan kun jij meteen zien wie jouw nieuwe collega’s zijn! Drinken we snel een bak koffie met elkaar?

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs, uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Marjolein van Ginkel worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.