Ben jij mens genoeg om de uitdagingen van onze klanten te begrijpen? Dan is een baan als E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering iets voor jou. 

Als E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering bij de TechTron Groep breng jij kennis van betekenis bij de klant. Jij zorgt dat de hardware en E-plan P8 tekeningen voor onze projecten en paneelbouw optimaal zijn ontworpen en getekend. Door jouw scherpte, creativiteit en kostenefficiëntie wordt de basis gelegd voor een succesvol project. Hiermee heb je een grote invloed op het resultaat van de projecten en daarmee op de vooruitstrevendheid van ons bedrijf.

In deze rol binnen de industriële automatisering werk je nauw samen met onze projectleiders, hardware- en software-engineers aan de ontwikkeling van gevarieerde automatiseringsprojecten. Je bent in staat de technische eisen van onze klanten te vertalen in een E-plan P8 tekening en hiervoor een standaard binnen E-plan P8 op te bouwen.

Wat ga je doen als E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering?

 • Het opstellen van elektrotechnische tekeningen in E-plan P8
 • Het verzorgen van de werkvoorbereiding voor onze projecten en paneelbouw
 • Het ontwikkelen en toepassen van bibliotheken voor E-plan
 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en toeleveranciers

Jij bent onderdeel van een gezellig, resultaatgedreven team en je hebt volop de ruimte om je eigen oplossingen te bedenken. En natuurlijk staan jouw collega's voor je klaar als je vragen hebt.

Wat verwachten wij van jou?

 • Ruime kennis en ervaring binnen de industriële automatisering en elektrotechniek
 • Medior tot Senior ervaring als E-plan P8 Engineer
 • Een afgeronde opleiding aansluitend op het werkveld op minimaal mbo+ of hbo niveau
 • Je staat bekend als een flexibele afstemmer die goed communiceert, een klantgerichte regelaar, een detaillist en analist
 • Het is een pré als je bekend met het ERP pakket Syntess Atrium, Autocad en Pro-panel
 • Je voelt je helemaal thuis bij het TechTron DNA zie Over TechTron - Techtron

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een goed salaris met uitstekende secundaire voorwaarden
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Een goed pensioen dat je opbouwt bij een solide werkgever
 • Een goede werk-privébalans dankzij veel flexibiliteit
 • Vrijheid binnen je functie om het werk op jouw manier te doen
 • Ruimte om te groeien binnen je functie en de organisatie
 • Een fijne werksfeer in een hecht team dat veel voor elkaar over heeft, saamhorig met elkaar is en waarin je met z’n allen klantgericht werkt

Ook ZZP-ers of engineers met een tijdelijke beschikbaarheid nodigen wij uit om te reageren.

Waar kom je terecht als E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering bij TechTron?

TechTron helpt bedrijven hun efficiency en rendement te vergroten, hun doelstellingen te realiseren en zo hun ambities waar te maken. Met oplossingen variërend van elektrotechniek, technisch beheer en industriële automatisering tot aandrijftechniek en duurzame energie. Dankzij dit brede specialisme denken we mee in de meest complexe projecten. Altijd met als credo: eerst mensen, dan techniek.

We zijn vooruitstrevend, proactief en gaan met onze tijd mee. Tegelijkertijd zijn we een stabiele werkgever. En dat zijn geen loze woorden. Al ruim 60 jaar staan wij aan de zijde van een ruim en loyaal klantenbestand. Ook veel collega’s zijn al jaren bij ons werkzaam en zijn via uiteenlopende routes gegroeid naar hun huidige functie.

In de rol van E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering ben je onderdeel van een hecht, gedreven team. Met elkaar waarborg je dat er continuïteit in de kwaliteit van projecten en werkzaamheden zit. Je krijgt de ruimte om te ondernemen en kunt bouwen.

Solliciteer direct

Ben jij mens genoeg om E-Plan / Hardware Engineer Industriële Automatisering te worden bij TechTron? Solliciteer direct via de button links. Neem voor meer informatie gerust contact op met Anita Tops (zie onder). Wie weet werk jij straks samen met ons aan kennis van betekenis.

Disclaimer: TechTron aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van TechTron zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Anita Tops (HR), worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.